NB I: Sergio Agüero a Haladásban

Kecskés István
Kecskés István

A Manchester Cityben futballozó sztár Sergio Agüero névrokona jelentkezik próbajátérkra a Haladásnál – számol be a hírról a szombathelyiek hivatalos oldala. 

A Premier League-ben futballozó sztár olasz névrokona az NB III-as Tatabányában futballozott ősszel, tíz mérkőzésen öt gólt szerzett. Szombaton a III. kerület ellen az első tíz percben kettőt, aztán kiállították. A csatár húsz esztendős. 

Ugyancsak a Tatabánya futballistája a ciprusi Pelagias Georgios, aki az olasz csatárral együtt csatlakozik hétfőn a szombathelyi kerethez, hogy Mészöly Géza vezetőedző felmérhesse a tudását. A kétszeres válogatott, 30 éves védő négy mérkőzésen szerepelt az NB III-ban, s egy gólt szerzett. 

A Tatabánya a nyár végén került olasz tulajdonos kezébe, azóta jobban szerepel a csapat, de a szombati mérkőzésen tíz külföldi lépett pályára az együttesben. Ha az olasz befektető célja az, hogy a légiósokat szerepelteti az NB III-ban, majd onnan némi haszonnal továbbadja őket, akkor már reménykedhet is, hogy az üzlet beindul. 

(fotó: kemma.hu)

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/22580/pics/lead_800x600.jpg