Ifi BL: Skóciában a Puskás Akadémia

Kecskés István
Kecskés István

A Celtic elleni visszavágóval folytatódik a Puskás Akadémia U19-es csapata számára az ifi BL. 

A felcsúti U19-es csapat 1–0-s előnnyel utazik a visszavágóra, hiszen az első meccset hazai környezetben Damásdi Alex góljával megnyerte. Komjáti András edző szerint a bátorságon sok múlik majd. 

„Bízom benne, hogy a hétvégi mérkőzésünkön szerzett kisebb sérülések miatt nem kell változtatnom a csapat összeállításán, és döntően azok a játékosok fognak szerepelni, akik itthon hozták a szép eredményt. Ha a fiúk idegenben is olyan bátran lépnek pályára mint itt, a Pancho Arénában, akkor úgy gondolom, hogy nem lehet probléma. Az is nagy súllyal esik latba, hogy a játékvezetés milyen lesz, remélem a hazai csapat hírneve nem fogja befolyásolni a bíró döntéseit, és pártatlan marad.” – nyilatkozta a puskasakademia.hu-nak Komjáti András. 

 „Szép emlékekkel gondolok vissza a negyedikei odavágóra, jól játszottunk, a csapatunk igazi egységet alkotott a pályán, megdolgoztunk minden labdáért és sikerült végig szervezettnek maradnunk. Remélem, hogy idegenben is győzelemmel jöhetünk le a pályáról és kettős sikerrel térhetünk vissza Magyarországra.” – olvasható az oldalon Óvári Zsolt nyilatkozata.

„Csapatként kell együttműködnünk, ez az itthoni mérkőzésen jól sikerült. Védekezésben is nagyon együtt voltunk, így sikerült kapott gól nélkül végigjátszanunk a meccset. Úgy gondolom, hogy az utolsó percekben szerzett gól is az egységességünknek köszönhető.”– tette hozzá László Noel.

Az első meccs összefoglalója: 

(fotó: puskasakademia.hu)

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/22649/pics/lead_800x600.jpg