PL: Szombaton játszanak az élcsapatok

Kecskés István
Kecskés István

A Premier League-ben az első négy csapat 2 ponton belül helyezkedik el a tabellán, így mind a négy együttes számára fontos lesz a hétvégi mérkőzés, hiszen közülük bárki felugorhat az első helyre, illetve le is szakadhatnak egy esetleges vereség után. 

A West Ham-et fogadja a Manchester United, azt a West Ham-et, ami már jó pár nagy csapatot megviccelt idegenben. Győzni tudtak idén az Arsenal, a Man. City, illetve a Liverpool otthonában is. Ám tekintve, hogy az utolsó négy mérkőzésük közül egyet se tudtak megnyerni, Van Gaal csapatának nincs nagyon oka az aggodalomra. Bár ez a mostani United is képes elég gyenge játékot mutatni, azért minden bizonnyal oda fogják tenni magukat szombaton.

A mostanában elég gyengén teljesítő Arsenal, az egyre jobban teljesítő Sunderland ellen mérkőzik meg. Wenger csapata a legutóbbi három bajnoki mérkőzésén képtelen volt győzni, sőt sok, nagyon komoly sérülés is hátráltatja a londoni együttest. A múlt heti meccs után Sánchez pár hétre, Cazorla három hónapra dőlt ki, viszont az ágyúsok nagy örömére visszatérhet a keretbe Walcott, aki nagy pluszt adhat az Arsenal játékának.

A forduló programja:

Szombat

13:45 Stoke - Manchester City (Digi 1)

16:00 Arsenal - Sunderland

16:00 Manchester United - West Ham (Digi 1)

16:00 West Bromwich - Tottenham

16:00 Watford - Norwich

16:00 Swansea - Leicester

16:00 Southampton - Aston Villa

18:30 Chelsea - Bournemouth (Digi 1)

Vasárnap

17:00 Newcastle - Liverpool (Digi 1)

Hétfő

21:00 Everton - Crystal Palace (Digi 1)

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/22917/pics/lead_800x600.jpg