Bayern siker után bemutatkozó magyarok

Kecskés István
Kecskés István

Ahogy várható volt a Bayern München győzött Hamburgban. Annak mondjuk valószínűleg kevéssé örülnek Münchenben, hogy Xabi Alonso öngólt vétett, így Robert Lewandowski duplája csak a szoros győzelemhez volt elég. 

A mérkőzés góljai: 

Lewandowski, 0–1

Xabi Alonso (öngól) 1–1

Lewandowsi, 1–2Az nagyjából biztosnak tűnik, hogy a Bayern München bajnok lesz, a második helyért viszont nagy harc várható.
Mi magyarok azonban a kiesésre, illetve annak elkerülésére talán most jobban figyelünk madj, mint eddig, hiszen ebbben több magyar játékos is érintett lehet. 
Szalai Ádám az utolsó helyen álló Hoffenheimet hagyta el a Hannover kedvéért, ami éppen az utolsó előtti. Kleinheisler László a Werder Bremen labdarúgója lett, a zöld-fehérek a tizenhatodikként várják a tavaszt. Huszti Szabolcs pedig Ázsiából igazolt vissza a Bundesligába, az Eintracht Frankfurt játékosaként próbál a 14. helyről felfelé mozdulni.
Szalai Ádám már szombaton bemutatkozhat új csapatában, a Darmstadt ellen. A csatárt a kicker.de a kezdőcsapatba jelölte ezen a fontos találkozón. A Hannover győzelme esetén egy pontra zárkózhat fel a Darmstadt mögé.
A Frankfurt a Wolfsburg ellen kezdi a tavaszt vasárnap. Huszti Szabolcs csapatának nem lesz könnyű dolga, hiszen a zöld-fehérek a nemzetközi szereplésre hajtanak. 
Ugyanezt mondhatja Kleinheisler László csapata Gelserkirchenbe utazik, ahol nagyon nehéz meccs vár rá az ugyancsak az élemezőnyhöz tartozó Schalke ellen. 
18. FORDULÓ
15.30: Köln–VfB Stuttgart
15.30: Hannover–Darmstadt
15.30: Hertha–Augsburg
15.30: Hoffenheim–Bayer Leverkusen (Tv: Eurosport2)
15.30: Ingolstadt–Mainz
18.30: Mönchengladbach–Dortmund (Tv: Eurosport2)
VASÁRNAP
15.30: Frankfurt–Wolfsburg (Tv: Eurosport2)
17.30: Schalke 04–Bremen (Tv: Eurosport2)

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/24168/pics/lead_800x600.jpg