NB II: két edzőváltás

Kecskés István
Kecskés István

A még mindig feljutó helyen álló ZTE szerződést bontott Csank Jánossal – értesült az nso.hu. A korábbi szövetségi kapitány csalata a második az NB II-ben, de szombaton 3–1-re kikapott Szolnokon. Korábban a Váctól is vereséget szenvedett a gárda, s már akkor is szóba került a váltás. A Zalaegerszeg mögött a Mezőkövesd a harmadik, de ugyanannyi pontja van, mint a zalai együttesnek, s a Kisvárda is csak két ponttal marad el az együttestől. A klub egyelőre nem adott ki közleményt a váltással kapcsolatban.

Ellenben Ajkák hivatalosan bejelentették, hogy Artner Tamással közös megegyezéssel szerződést bontottak. A korábban szebb napokat megélt klub az utolsó helyen áll az NB II-ben, vasárnap az utolsó előtti Szigetszentmiklóstól kapott ki 2–1-re és immár nyolc pont választja el a 13. helytől. Artner eddigi pályaedzője Haraszti Gergely vette át ideiglenesen az irányítást. Érdekesség, hogy az Ajka kispadján a negyedik edző ül majd, mert a szezont Jákli Péterrel kezdte a csapat, majd télen jött Székely Tibor – Artner korábbi pályaedzője –, majd a felmondása után a szakmai igazgató Artner Tamás és most Haraszti Gergely. 

Magyar labdarúgás

További cikkek

Magyar foci

Labdarúgás: megérdemelt győzelmet aratott a Ferencváros Rebrov szerint

2020.05.24. 09:05
Így látták az edzők a két Magyar Kupa-elődöntőt, valamint a Ferencváros-DVSC bajnokit.

Magyar foci

Magyar Kupa: nem bírt egymással az MTK és a Honvéd

2020.05.23. 22:00
Az MTK Budapest és a Budaperst Honvéd gól nélküli döntetlenre végzett egymással a Magyar Kupa elődöntős párharcának első mérkőzésén.

Magyar foci

Magyar Kupa: a Fehérvár döntetlent játszott Mezőkövesden

2020.05.23. 19:55
A Mol Fehérvár FC 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd-Zsóry ellen a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, és így egy fokkal jobb helyzetből várhatja a …

Magyar foci

NB I: Sigér vezérletével nyert a Ferencváros

2020.05.23. 17:50
A listavezető Ferencváros 2-1-re győzött a Debreceni VSC ellen a magyar élvonalbeli bajnokság első fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Magyar foci

NB I: egyelőre két klub nem kapott licencet

2020.05.23. 12:35
Az MLSZ licencadó bizottsága közzétette azoknak az NB I-es és NB II-es csapatoknak a listáját, amelyek megkapták a játékengedélyt a 2020-21-es futballidényre.

Magyar foci

Közvetítések: képernyőn a magyar bajnokság visszatérése

2020.05.23. 07:25
A mai napon összesen hét labdarúgómérkőzés közvetítését láthatjuk hazánkból illetve Németországból.

Magyar foci

Euro 2020: Magyarország további Eb-meccsekre pályázhat

2020.05.22. 21:30
Csányi Sándor az MLSZ elnöke az M4 Sportnak úgy nyilatkozott, hogy amennyiben a jövőévi Európa-bajnokság rendezői közül néhány város visszamondaná a rendezést, akkor a hazai …

Magyar foci

Magyar Kupa: a Puskás Arénában lesz a döntő

2020.05.22. 20:30
Az MLSZ hivatalos közleményben bejelentette, hogy a Magyar Kupa fináléját június 3-án a Puskás Arénában bonyolítják le, természetesen zárt kapuk mögött.

Magyar foci

NB I: keményen válaszolt az UTE Duchatelet-nek

2020.05.22. 19:00
Roderick Duchatelet a mai napon közzétett egy Facebook-üzenetet, amelyben a megegyezést sürgetett az Újpesti Torna Egylet és az Újpest FC között. Az UTE egy kemény hangú közleményben reagált a …

Magyar foci

NB I: Duchatelet befejezné a harcot az UTE-val - videó

2020.05.22. 13:15
Rodrerick Duschatelet a mai napon egy videóüzenetet tett közzé az Újpest FC Facebook-oldalán, amelyben arról beszél, hogy befejezné az Újpesti Torna Egylettel folytatott viaskodást. A …