Jégkorong: Ladányi Balázs a Vasasnál

Szupkai Gábor
Szupkai Gábor

Szuper Levente, Horváth András és Peterdi Imre után november 1-jétől Ladányi Balázs is a Vasas szakmai stábját erősíti. A válogatott legendájának, ez a lesz a hetedik klubcsapata, a Dunaferr, az Újpest, a Briancon, az Alba Volán, a Bolzano és a Debrecen után.

Szuper Levente szakosztály-igazgató nagy reményeket fűz Ladányi munkájához: “Mondhatom, hogy egy élő legendával gazdagodott a Vasas család, nagyon várjuk a közös munkát. Nem titok, hogy az ő megnyerése stratégiai döntés is volt a részünkről. Nagy tervünk, hogy jövőre felnőtt csapatot indítsunk a MOL Ligában, és ez nagyon kemény munkát igényel. Ebben a munkában Godó tapasztalatának nagy szerepe lesz.”

Ladányi Balázs jövő héten áll munkába a Jégpalotában. Mint a hivatalos honlap írja, felügyeli a korosztályos csapatok munkáját, kiemelt feladata az U16-os és U18-as csapat koordinálása, és elemző szakmai anyagot is várnak majd tőle a klub felépítésének és működésének megismerése után. 

„Azért azt el kell mondanom, hogy nagyon nehéz szívvel hagyom ott a debreceni U12-es csapatot. Nagyon szép közös emlékeink vannak, a csapat nem elég, hogy eredményes volt, a gyerekek nem elég, hogy tisztelettel viseltettek egymás és az edzők irányában, még a szülőkkel is el tudtuk fogadtatni a módszereinket, a munkánkat. A hokiban, tudjuk, hogy ez utóbbi nagyon nehéz, bízom benne, hogy a Vasasnál is hasonlóan jó kapcsolatom lesz a szülőkkel is” – tette hozzá „Godó”, aki az elmúlt évben a debreceni juniorcsapat vezetőedzője volt, ahol szintén jó közösséget épített.

„Kemény vagyok és szigorú a nagyokkal, de mindig is úgy gondoltam, hogy a hokiban a siker kulcsa a pedagógia, ezt a Vasasnál is szem előtt fogom tartani” – mondta Ladányi Balázs, és hozzáfűzte, nagyon bízik benne, hogy a hozzáértő klubvezetéssel és a többi szakemberrel sikerül majd lefektetni a felnőtt csapat működtetésének alapjait is. vasassc.hu

Címkék: Jégkorong
http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/28435/pics/lead_800x600.jpg
Jégkorong

További cikkek

Amerika

NHL: gólokban gazdag meccsen nyert a Chicago (videó)

2022.02.26. 10:00
A Chicago Blackhawks 8-5-re győzött a New Jersey Devils ellen az NHL mai játéknapjának legjobb mérkőzésén.

Amerika

NHL: nagyszerű formában a Montreal (videó)

2022.02.24. 08:35
A Montreal Canadiens 4-0-ra verte a Buffalo Sabrest a mai játéknapon és így már zsinórban négy meccset nyert meg az NHL-ben.

Amerika

NHL: tizedszer nyert zsinórban a Calgary (videó)

2022.02.22. 08:50
A Calgary Flames az utolsó percben ütött gólokkal 3-1-re verte a Winnipeg Jetset az NHL legutóbbi játéknapján.

Csapatsportok

Peking 2022: Finnország először aranyérmes a férfi jégkorongtornán

2022.02.20. 07:30
Finnország hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte az oroszokat a jégkorongtorna döntőjében és így megszerezte a pekingi téli olimpia utolsó aranyérmét.

Egyéni sportok

Olimpiai Híradó: aranyérmes kínai páros, kettős német bobsiker - február 19.

2022.02.19. 17:30
Összesen hét döntőt rendeztek a pekingi téli olimpia utolsóelőtti versenynapján. A műkorcsolyázók párosversenyében hazai, női bobban …

Egyéni sportok

Olimpiai Híradó: Johannes Bö Peking legeredményesebb sportolója - február 18.

2022.02.18. 12:50
A francia Justine Braisaz-Bouchet és a norvég Johannes Thingnes Bö győzelmével zárultak a sílövők tömegrajtos versenyei a pekingi téli …

Egyéni sportok

Olimpiai Híradó: Shiffrin és Valijeva drámája, norvég rekordbeállítás - február 17.

2022.02.17. 17:05
Mikaela Shiffrin és Kamila Valijeva is sportága legnagyobb sztárjaként utazott a kínai fővárosba, ám mindketten …

Egyéni sportok

Olimpiai Híradó: amikor a hatodik helyre elég a legjobb idő - február 16.

2022.02.16. 18:00
A magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolya váltó úgy végzett a hatodik helyen, hogy jobb időt teljesített mint az aranyérmet megszerző kanadai …

Egyéni sportok

Olimpiai Híradó: norvég ünnep biatlonban és síugrásban - február 12.

2022.02.12. 17:25
Norvégia két aranyéremmel zárta a pekingi olimpiai mai versenynapját, miután a biatlonos Johannes Bö és a síugró Marius Lindvik sem talált legyőzőre.

Amerika

NHL: gólt sem kapott a Carolina Bostonban (videó)

2022.02.11. 08:10
A Carolina Hurricanes 6-0-ra győzött a Boston Bruins otthonában az NHL legutóbbi játéknapján.