Férfi kézilabda BL: csúcsrangadó Veszprémben

A PSG-t fogadja vasárnap délután a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A mérkőzés a sorozat egyik csúcstalálkozója lesz.

Fotó: veszpremhandball.hu

"Hatalmas mérkőzés következik vasárnap – mondta Xavi Sabaté a veszpremhadball.hu oldalnak. – A PSG az egyik nagy esélyes, nem csak a Final4-ba kerülésre, hanem az egész sorozat megnyerésére is. A legnagyobb költségvetéssel dolgoznak Európában, ami különbséget jelenthet, de a kézilabda nem csak nevekből áll, hanem játékból is. Úgy gondolom, hogy párizsiak mindenben fejlődtek az előző évhez képest. Leigazolták Nielsent, aki remek beállós és nagyon jól védekezik. Emellett sikerült megszerezniük Gensheimert is, aki mind támadásban, mind védekezésben top játékos Európában. Amellett, hogy erősödtek, fontos az is, hogy már egy éve ugyanazzal az edzővel készülnek, így jobban értik a játékrendszert. Ugyanakkor mi itthon játszunk, és reméljük, hogy néhány sérültünk már ismét szerepelhet vasárnap. A szurkolóinkkal közösen harcolni fogunk, és megpróbáljuk őket megverni."

A játékosok örülnek annak, hogy egy igazi rangadó előtt állnak.

"Természetesen, mindannyian nagyon várjuk a hazai pályán megvívandó, Párizs elleni igazi rangadót – mondta Lékai Máté. – A világ egyik legjobb csapata jön hozzánk, nagyon jó formában vannak. A Barcelonát is könnyedén verték, de mi leszünk hazai pályán, és biztos vagyok benne, hogy a szurkolóink is érezni fogják, milyen fontos mérkőzés ez. Remélem, jól fogunk játszani, és hasonló játékot tudunk produkálni, mint tavaly."

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/28783/pics/lead_800x600.jpg
Kézilabda,Telekom-Veszprém

További cikkek

Egyéni sportok

A hónap amikor leállt a sportvilág, avagy mit töröltek és halasztottak el márciusban?

2020.04.01. 20:00
Márciusi összefoglalónk második részében a teljesség igénye nélkül összegyűjtjük, hogy melyik jelentős …

Egyéni sportok

Néhány sikert megünnepeltünk, aztán jött a koronavírus

2020.04.01. 18:05
Feljutott a Davis-kupacsapat, Szilágyi Áron világkupa-versenyt nyert, B-csoportos világbajnokságot nyert a bandyválogatott, aztán a koronavírus a sportvilágot is megbénította.

Csapatsportok

Kézilabda: visszavonul a válogatott fala, Fazekas Nándor

2020.04.01. 12:55
Fazekas Nándor 43 évesen akasztja szögre a trikót. Vélhetően nem így tervezte pályafutása lezárását, de a koronavírus-járvány közbe szólt.

Csapatsportok

Kézilabda: Görbicz felajánlást tett, míg a Győr videóban mondott köszönetet

2020.04.01. 08:00
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának klasszisa, Görbicz Anita egymillió forintot ajánlott fel a Győri Segélyalapnak.

Csapatsportok

Adakozott a Ferencváros jégkorong-, kézilabda-, és vízilabda-szakosztálya is

2020.03.29. 14:50
A fővárosiak labdarúgó-szakosztálya után a jégkorong-, kézilabda-, és vízilabda-szakosztály is segíti a koronavírus-járvány ellen …

Csapatsportok

Kézilabda: azi ETO is támogatta a Győri Segélyalapot

2020.03.28. 15:30
A Győri ETO KC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub minden munkavállalója együtt, jelentős összeggel támogatja a Dézsi Csaba András polgármester által létrehozott Győri …

Csapatsportok

Kézilabda: sokaknak nem tetszik az EHF terve

2020.03.26. 19:00
Az Európai Kézilabda-szövetség augusztus végére halasztotta a férfi Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének időpontját, amivel kapcsolatban számos klasszis jelezte nemtetszését.

Csapatsportok

Kézilabda: a román csapat felfüggesztette tevékenységét

2020.03.25. 16:15
A vészhelyzet adta lehetőséggel élve felfüggesztette tevékenységét a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata – közölte a bukaresti klub a hivatalos honlapján.

Csapatsportok

Kézilabda: szeptemberben kerül sor a női BL budapesti négyes döntőjére

2020.03.25. 14:45
Az EHF közleménye szerint szeptemberre kerül át a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntője, míg a férfiak augusztus végén csaphatnak …

Csapatsportok

Tokió 2020: ismét elhalasztották a kézilabda olimpiai selejtezőket

2020.03.25. 10:45
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség közleményében tudatta, mivel a tokiói olimpiát elhalasztják, így a nyári játékok selejtező tornáit sem rendezik meg …