Székesfehérvár Rallye: Tökéletes játszma

SOLID Racing Team – TAXI4 Székesfehérvár Rallye 2017.06.09-11.
Gyenes András – Horváth Levente, VAZ 2101

A SOLID Racing Team Ladás párosa a hőség ellenére hideg fejjel, megfontoltan versenyezve kiváló eredményt ért el a 2017-es Székesfehérvár Rallyn.

 

"Perfect game", így jellemezhetnénk a számunkra legutóbbi versenyt a 2017-es Székesfehérvár Rallyt.
Nagyon vártuk már navigátorommal Horváth Leventével ezt a futamot
hiszen mindkettőnknek kellemes emlékekkel szolgáltak az itteni korábbi versenyek. Szeretjük a verseny helyszínét, hangulatát és azt, hogy általában a nyárra jellemző jó időjárás jellemzi. Ez idén sem volt másképp.

Három helyszínen, összesen hat gyorsasági szakaszt kellett teljesítenünk. Csákberénynél jelölték ki az első gyorsasági szakaszt, majd Nagyvelegre és végül Pusztavámra vitték a verseny helyszínét. Három különböző stílusú pályán vehettük fel a küzdelmet ellenfeleinkkel. A pályabejárás alkalmával sikerült tökéletes itinert készítenünk, ez nagyban segítette a pontos versenyzésünket, jól megtaláltuk az összhangot egymással. A Ladánk a rajttól a céldobogóig a nagy meleg ellenére kifogástalanul működött. Sikerült magunkhoz képest minden gyorsasági szakaszon egyre jobb időket autózni. A jó felkészülésnek és felszabadult autózásnak az lett az eredménye, hogy megnyertük a kategóriánkat és értékes pontokkal térhettünk haza. Számunkra ez a verseny az idei "Tökéletes játszma" volt, találkozunk a következő futamon.

Címkék: Rally
http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/33047/pics/lead_800x600.jpg
Rally

További cikkek

Külföldi foci

Nemzetközi kupagyőzteseket avattunk - avagy erről írtunk augusztusban

2020.09.01. 18:10
Valamennyi nemzetközi klubfutballtorna befejeződött, megrendezték az országúti kerékpárosok Európa-bajnokságát, valamint a Forma-1-ben és a MotoGP-ben sem …

Autó-motor

Rali Eb: befejezte a római versenyt a Herczig, Ferencz duó

2020.07.27. 09:50
Vasárnap befejezte a rali Európa-bajnokság római versenyét a Herczig Norbert, Ferencz Ramón duó annak ellenére, hogy szombaton a negyedik szakaszon megsérült az autója.

Autó-motor

Rali ob: hatfutamos bajnoksággal terveznek

2020.06.02. 13:45
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) kedden véglegesítette a rali országos bajnokság módosított versenynaptár-tervezetét, amely szerint július közepén rajtol a hat futamból álló sorozat.

Csapatsportok

Dakar rali: mégsem a feleség lesz a navigátor

2019.12.25. 08:55
Egészségügyi okok miatt nem a felesége lesz Stéphane Peterhansel navigátora a jövő vasárnap kezdődő Dakar ralin.

Autó-motor

Autósport: Michelisz a csúcs, de a többiekre is érdemes figyelni

2019.12.17. 10:25
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke abban bízik. Michelisz Norbert történelmi diadala a többi szakág kiválóságaira, így a gyorsasági kamionosokra, a …

Autó-motor

Rali Eb: Turán Frigyesék nyerték a szezonzárót, bajnokavatás Nyíregyházán

2019.11.10. 17:20
Turán Frigyes és Bagaméri László nyerte a Nyíregyházán véget érő Rali Európa-bajnoki idényzáró versenyt. Az Európa-bajnoki címet a …

Autó-motor

Katalán-rali: Ott Tänak az új világbajnok

2019.10.27. 14:35
Az észt Ott Tänak második helyen végzett a belga Thierry Neuville mögött a rali-világbajnokság (WRC) katalán állomásán vasárnap, de így is megszerezte pályafutása első világbajnoki címét.

Autó-motor

Mecsek-rali: Hadik győzött, Vincze a bajnok

2019.10.12. 20:40
A tavaly az abszolút összetett élén záró Hadik András oldalán a navigátor Deák Attilával megnyerte a szombaton befejeződött Mecsek-ralit.

Autó-motor

Rali-ob: Bútorék győztek, Vinczéék kiestek

2019.07.07. 20:20
A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős nyerte a vasárnap rendezett Veszprém-ralit, az országos bajnokság negyedik fordulóját.

Autó-motor

Autósport: két győzelemnél tart a Csomós-Nagy kettős

2019.05.10. 16:35
Akárcsak Egerben a Miskolc Ralin is a Csomós Mixi-Nagy Attila duó győzelmével zárult a Peugeot kupa. A győztes páros természetesen elégedetten értékelte teljesítményét.