Babos, Baji, Fucsovics és Hanga is kitüntetést vehetett át

MTI

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából több sportoló is rangos elismerésben részesült.

Fotó: Kisbenedek Attila

Balog Zoltán Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést adott át Bodnár András nyugalmazott osztályvezető sebész-főorvosnak, olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázónak, a Magyar Olimpiai Bizottság Mező Ferenc Sportbizottságának vezetőjének, Juhász Katalin olimpiai és világbajnok tőrvívónak, az Olimpiai Bajnokok Klubjának alapítójának, a Magyar Olimpiai Bizottság Mező Ferenc Sportbizottságának tagjának, valamint Litkey Farkas világ- és Európa-bajnok, tizenháromszoros Kékszalag-győztes vitorlázónak.

Kiemelkedő színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Babos Tímea világbajnok és Grand Slam-győztes teniszező, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó, Domokos András Levente világ- és Európa-bajnok vitorlázó, Fidel László olimpiai ezüstérmes, ötszörös világbajnok kajakos, Fucsovics Márton Európa-bajnok teniszező, Majthényi Szabolcs világ- és Európa-bajnok vitorlázó, valamint Szőnyi Ferenc triatlonista, ultrafutó, ironman, összetett ultratriatlon-világbajnok.

Magas színvonalú munkája, példamutató tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át Bérczi Zsófia világ- és Európa-bajnok paraúszó, valamint Hanga Ádám kosárlabdázó.

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/39119/pics/lead_800x600.jpg
Babos Tímea,Fucsovics Márton,Hanga Ádám,Baji Balázs

További cikkek

Egyéni sportok

Babos megőrizte világelső helyét párosban

2018.09.24. 12:10
Babos Tímea két helyet rontott, így az 56. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyen párosban továbbra is világelső.

Egyéni sportok

Fucsovics nem rontott, nem javított

2018.09.24. 11:20
Az osztrák Dominic Thiem egy helyet lépett előre, így már a hetedik a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, miután vasárnap megnyerte az 1,1 millió euró összdíjazású szentpétervári tornát.

Egyéni sportok

Tenisz: Babos Tímea feladta a mérkőzését Vuhanban

2018.09.23. 10:45
Babos Tímea az első fordulóban búcsúzott egyesben a kínai Vuhanban zajló 2,7 millió dollár (753 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán.

Egyéni sportok

Tenisz: Babos Tímea új edzővel készül

2018.09.20. 16:20
A horvát Nikola Horvat lett a teniszező Babos Tímea edzője.

Egyéni sportok

Tenisz: Fucsovics kikapott második meccsén Metzben

2018.09.20. 14:00
Fucsovics Márton búcsúzott a metzi keménypályás férfi tenisztornától, miután csütörtökön a nyolcaddöntőben kikapott a moldovai Radu Albottól.

Egyéni sportok

Tenisz: győzelemmel tért vissza Fucsovics Márton a US Open után

2018.09.19. 17:15
Fucsovics Márton győzelemmel kezdte az 501 ezer euró (162 millió forint) összdíjazású metzi keménypályás férfi tenisztornát.

Csapatsportok

Kosárlabda: Hanga Ádám nem épül fel a Barcelona első tétmeccseire

2018.09.19. 15:45
A magyar kosárlabda-válogatott egyik legjobbja, Hanga Ádám rehabilitációja júniusi térdműtétje után jól halad, de biztosan kihagyja a Barcelona első …

Egyéni sportok

Tenisz: Babos Tímea edzőt vált

2018.09.13. 10:45
Öt év után új trénerrel készül a páros világranglistát vezető magyar teniszezőnő.

Egyéni sportok

Babos és Fucsovics hajlik a megegyezésre?

2018.09.12. 12:20
A hírek szerint a két magyar élteniszező a héten hazajön annak érdekében, hogy a tenisz szövetség elnökével, Szűcs Lajossal személyesen tárgyalva keressenek egy mindenki számára megnyugtató és …

Egyéni sportok

Tenisz világranglisták: a US Open győztesek előreléptek, Babos továbbra is listavezető

2018.09.10. 16:20
A hölgyeknél a japán Oszaka Naomi 12 helyet lépett előre, Novak Djokovic három helyet javított, így a harmadik a férfi …