Babos, Baji, Fucsovics és Hanga is kitüntetést vehetett át

MTI

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából több sportoló is rangos elismerésben részesült.

Fotó: Kisbenedek Attila

Balog Zoltán Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést adott át Bodnár András nyugalmazott osztályvezető sebész-főorvosnak, olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázónak, a Magyar Olimpiai Bizottság Mező Ferenc Sportbizottságának vezetőjének, Juhász Katalin olimpiai és világbajnok tőrvívónak, az Olimpiai Bajnokok Klubjának alapítójának, a Magyar Olimpiai Bizottság Mező Ferenc Sportbizottságának tagjának, valamint Litkey Farkas világ- és Európa-bajnok, tizenháromszoros Kékszalag-győztes vitorlázónak.

Kiemelkedő színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Babos Tímea világbajnok és Grand Slam-győztes teniszező, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó, Domokos András Levente világ- és Európa-bajnok vitorlázó, Fidel László olimpiai ezüstérmes, ötszörös világbajnok kajakos, Fucsovics Márton Európa-bajnok teniszező, Majthényi Szabolcs világ- és Európa-bajnok vitorlázó, valamint Szőnyi Ferenc triatlonista, ultrafutó, ironman, összetett ultratriatlon-világbajnok.

Magas színvonalú munkája, példamutató tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át Bérczi Zsófia világ- és Európa-bajnok paraúszó, valamint Hanga Ádám kosárlabdázó.

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/39119/pics/lead_800x600.jpg
Babos Tímea,Fucsovics Márton,Hanga Ádám,Baji Balázs

További cikkek

Egyéni sportok

Tenisz: Fucsovicsra norvég vagy kanadai ellenfél vár

2019.03.21. 10:30
Az egyaránt selejtezőből főtáblára jutott kanadai Felix Auger-Aliassime vagy a norvég Casper Ruud vár Fucsovics Mártonra a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyének …

Egyéni sportok

Tenisz: Babos kiesett a selejtezőben Miamiban

2019.03.20. 17:35
Nem jutott főtáblára Babos Tímea a Miamiban zajló keménypályás tenisztornán, mivel a selejtező második fordulójában kikapott az észt Kaia Kanepitől.

Egyéni sportok

Fucsovics Márton felkészülését az időjárás sem tudja befolyásolni

2019.03.20. 08:10
Kitűnő teljesítménye mellett ezúttal találékonyságával hívta fel magára a figyelmet Fucsovics Márton. A legjobb magyar teniszező, napok óta keményen …

Egyéni sportok

Az eső miatt elhalaszották Babos Tímea meccsét

2019.03.19. 23:40
Az eső miatt szerdára halasztották Babos Tímea mérkőzése a miami keménypályás tenisztorna selejtezőjében.

Egyéni sportok

Fucsovics Márton Roger Federerrel edzett a miami tenisztorna előtt

2019.03.19. 10:30
A 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federerrel edzett hétfőn Fucsovics Márton, aki a férfiak számára szerdán elrajtoló miami kemény pályás tenisztornára készül.

Egyéni sportok

Tenisz: Babos három helyet visszacsúszott

2019.03.18. 13:30
Babos Tímea három helyet rontva a 105. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Egyéni sportok

Tenisz: Fucsovics még mindig a legjobb negyvenen belül

2019.03.18. 11:05
Fucsovics Márton karriercsúcsához képest öt helyet rontva a 36. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Egyéni sportok

Fucsovics Márton hatalmas csatában kikapott Stan Wawrinkától

2019.03.11. 08:05
Drámai csatában, három játszmában, a svájci Stan Wawrinka legyőzte Fucsovics Mártont az Indian Wellsben zajló ATP 1000-es tenisztornán. A magyar teniszező búcsúja azt …

Egyéni sportok

Tenisz: Fucsovics kiesett párosban

2019.03.10. 08:35
Fucsovics Márton az argentin Guido Pellával az oldalán kétszettes vereséget szenvedett a Jean-Julien Rojer, Horia Tecau holland román kettőstől az Indian Wells-i tenisztorna első fordulójában és így párosban kiesett.

Egyéni sportok

Tenisz: szakított edzőjével Fucsovics Márton

2019.03.08. 11:45
Fucsovics Márton és Sávolt Attila több mint három évig dolgoztak együtt, a tréner megerősítette, hogy a jövőben ez már nem lesz így.