Kézilabda: a Ferencváros játékosa nem dőlt be a pénzéhes menedzsernek

Dorogi László
Dorogi László

A csaló játékosügynök a Ferencváros női kézilabda-csapatának válogatott játékosát akarta cselszövéssel rávenni egy új szerződés kicsikarására, hogy a prémiumból hasznot hajtson.

Fotó: Pixabay

Saját klubjának és munkaadójának átverésére akarta rávenni a Ferencváros női kézilabdacsapatának válogatott sztárjátékosát egy magyar játékosmenedzser - írja a PestiSrácok.hu.

A portál birtokába jutott információk szerint a menedzser a játékost felhasználva akasztott volna le egy tetemes összeget a Ferencvárosról, méghozzá úgy, hogy más klubok kamu érdeklődésével emeltette meg volna a zöld-fehérekkel a meg nem nevezett játékos fizetését.

A szóban forgó játékosnak érvényes szerződése van a Ferencvárossal, így egy új fizetési összeghez új szerződést kellett volna aláírni, ennek a kontraktusnak a jutalékát vágta volna zsebre a menedzser. A játékosügynök egy másik jó nevű klubot is be akart venni az "üzletbe", amelynek az érdeklődő szerepét kellett volna eljátszania, de az ügyleten csak a nagyot kaszáló menedzser nyert volna.

A PestiSrácok.hu úgy tudja, a tervezett átverésből végül azért nem lett semmi, mert a ferencvárosi játékos nem dőlt be a menedzser cselszövéseinek.

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/46078/pics/lead_800x600.jpg
Kézilabda,Ferencváros

További cikkek

Csapatsportok

Férfi kézilabda vb: dán-francia és német-norvég elődöntő lesz

2019.01.23. 22:15
Az előző torna két döntőse, valamint a két társházigazda is elkerülte egymást a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság …

Csapatsportok

Férfi kézilabda-vb: súlyos vereség után gyakorlatilag elúszott az olimpiai kvalifikáció

2019.01.23. 19:30
A magyar férfi kézilabda-válogatott 35-26-ra kikapott Norvégiától és így a 10. helyen zárta a dán-német közös …

Csapatsportok

ÉLŐ: Magyarország-Norvégia - férfi kézilabda-világbajnokság

2019.01.23. 17:45
Fontos mérkőzés következik a magyar férfi kézilabda-válogatott számára ugyanis a Norvégia elleni találkozó arról dönt, hogy csapatunk mérkőzhet-e a hetedik …

Csapatsportok

Férfi kézilabda-vb: Balogh Zsolt pályára léphet Norvégia ellen

2019.01.22. 22:00
A szegedi átlövő felesége babát vár, ezért a játékos hazautazott hétfőn, de a Magyar Kézilabda Szövetség közleménye szerint játszani fog szerdán.

Csapatsportok

Férfi vízilabda BL: az utolsó másodpercben mentett pontot a Ferencváros

2019.01.22. 20:20
A Ferencváros hazai medencében 8-8-as döntetlent játszott az olasz Bresciával a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 7. fordulójában.

Csapatsportok

Kézilabda-vb: Bánhidi Bencére rászálltak a bírók

2019.01.22. 19:20
Norvégia ellen készül az olimpiai kvalifikációt érő hetedik helyért harcoló magyar férfi kézilabda-válogatott. Ennek apropóján Bánhidi Bencét, a MOL-PICK Szeged beállóját …

Csapatsportok

Kézilabda: hosszú időre kidőlt a Veszprém dán beállója

2019.01.22. 17:55
Szerdán operálják René Toft Hansent, aki csütörtökön a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon sérült meg.

Csapatsportok

Kézilabda: nem egyszerű megérteni, hogy juthat ki egy válogatott az olimpiára

2019.01.22. 17:15
Az elmúlt napokban többször szóba került az olimpiai kvalifikáció kérdése a magyar férfi kézilabda-válogatott világbajnoki szereplésével …

Csapatsportok

Férfi kézilabda-vb: a norvégok legyőzték a svédeket, biztos nem leszünk ötödikek

2019.01.21. 19:45
Norvégia válogatottja három góllal legyőzte Svédország csapat a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság …

Csapatsportok

Férfi kézilabda-vb: szerencsés esetben az ötödik helyért is játszhatunk

2019.01.21. 14:10
Ehhez első körben arra lenne szükség, hogy a svédek ne kapjanak ki hétfő este az előző világbajnokságon ezüstérmet szerző Norvégiától.