NFL: Clevelandben kap második esélyt a nőverő játékos

Dorogi László
Dorogi László

A Cleveland Browns hétfőn jelentette be, hogy szerződést kötött a Kansas Citytől szezon közben elküldött futóval, Kareem Hunttal.

Fotó: USA Today

Huntot még decemberben rakta ki a Kansas City Chiefs, miután nyilvánosságra került egy videó arról, ahogy éppen egy nőt ütött-rúgott egy szállodában. Az incidens után Hunt már nem kapott lehetőséget senkitől és az NFL büntetésével is szembe kell még néznie, ám a Cleveland úgy döntött, hogy ad egy második esélyt a klasszisnak, aki a következő szezonban a Brownsban bizonyíthat.

Hány nőverős botrányt bír még el az NFL?

A történelem ismétli önmagát. Nincs új a Nap alatt. Deja vu. Vasvári tanár úr kedvenc mantrái ugrottak be azonnal a középiskolás történelem óráimról és ezekért az órákért a mai napig hálás vagyok, mert hatalmas szerepet játszottak abban, hogy végül az az ember lettem, aki vagyok. És tényleg.

A futót egyébként nemcsak a verekedés miatt vágta ki a Chiefs, hanem azért is, mert folyamatosan hazudott csapatának és az NFL-nek is arról, hogy mi történt az ominózus tavaly februári estén, amikor az incidens megtörtént. Hunt később bocsánatot kért mindenkitől, most pedig úgy nyilatkozott, hogy elhatározott annak irányába, hogy megtegye a szükséges lépéseket azon az úton, amelynek végén egy jobb és egészséges ember válhat belőle.

Jim Dorsey, a Cleveland csapat menedzsere úgy fogalmazott, tisztában vannak azzal, hogy bonyolult Hunt helyzete és nagyon érzékeny téma a leigazolása. Dorsey leszögezte, semmilyen módon nem tartják megbocsájthatónak azt, amit a játékos tette, de úgy gondolják, hogy megérdemel egy második esélyt, ám csakis akkor, ha úgy viselkedik és azt csinálja, amit a csapatnál elvárnak tőle.

Címkék: NFL, Amerikai futball
http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/47005/pics/lead_800x600.jpg
NFL,Amerikai futball

További cikkek

Amerika

NFL: csökkent a Super Bowl nézettsége

2019.02.04. 19:40
Az előzetes adatok alapján körülbelül öt százalékkal kevesebben nézték a profi amerikaifutball-liga (NFL) idei nagydöntőjét, azaz az 53. Super Bowlt, mint az egy évvel korábbit.

Amerika

Super Bowl: hatodszor lett bajnok a New England Patriots

2019.02.04. 04:05
A New England Patriots nyerte az 53. Super Bowl-t miután minden idők legkevesebb pontot hozó fináléjában 13-3-ra győzött a Los Angeles Rams ellen.

Amerika

Super Bowl LIII: egy Patriots-Rams döntő alapozta meg Tom Brady legendáját

2019.02.03. 21:10
Vasárnap rendezik meg Atlantában az 53. Super Bowlt, ahol a New England Patriots és a Los Angeles Rams küzdenek meg a Lombardi-trófeáért. Négy részes …

Amerika

NFL Honors: nem volt kérdés, a Kansas City üdvöskéje mindent vitt

2019.02.03. 10:30
Patrick Mahomes lett az év legjobb támadójátékosa és egyben a 2018-as NFL alapszakasz legértékesebb játékosa is.

Amerika

Super Bowl LIII: út Atlantába

2019.02.03. 08:35
Vasárnap rendezik meg Atlantában az 53. Super Bowlt, ahol a New England Patriots és a Los Angeles Rams küzdenek meg a Lombardi-trófeáért. Most bemutatjuk a két döntős útját a fináléig.

Amerika

Este Super Bowl, előtte rengeteg foci – ez a tévés kínálat

2019.02.03. 07:30
Véget ér ma az NFL-szezon, a döntőben a Rams és a Patriots csap össze. Emellett pedig rengeteg hagyományos futball-mérkőzés is lesz a tévében.

Amerika

Super Bowl LIII: két város biztosan megkönnyezné a Rams győzelmét

2019.02.02. 08:30
Vasárnap rendezik meg Atlantában az 53. Super Bowlt, ahol a New England Patriots és a Los Angeles Rams küzdenek meg a Lombardi-trófeáért. Sorozatunk második …

Amerika

Super Bowl LIII: a szemünk előtt váltak legyőzhetetlen haramiákká a Hazafiak

2019.02.01. 08:30
Vasárnap rendezik meg Atlantában az 53. Super Bowlt, ahol a New England Patriots és a Los Angeles Rams küzdenek meg a Lombardi-trófeáért. …

Amerika

NFL: az AFC csapata nyerte a Pro Bowlt (videó)

2019.01.28. 08:25
Szakadó eső, kevés néző, kevés pont, sok labdaejtés. Röviden ez jellemezte az Orlandóban rendezett idei NFL Pro Bowl meccset.

Amerika

NFL: a Ramst a játékvezetők, a Patriotsot a rutin vezette a Super Bowlba

2019.01.21. 08:30
Az NFL történetében még soha nem fordult elő, hogy mindkét főcsoport-döntő hosszabbításban dőljön el. Egészen mostanáig.