MLSZ: információ a Wales ellen lezárt szektorba vásárolt bérletek cseréjéről

Szupkai Gábor
Szupkai Gábor

Férfi A-válogatottunk hazai pályán legközelebb június 11-én Wales csapatát fogadja az Európa-bajnokság selejtező mérkőzésén a Groupama Arénában. A 20.45 órakor kezdődő találkozóra két nap alatt minden jegy elkelt. A szektorbezárással érintett D3 és D4 szektorokba szóló bérleteket ki kell cserélni.

A csapat Eb-selejtező mérkőzéseire 6000 szurkoló váltott bérletet az első, Horvátország elleni, hazai találkozót megelőzően. Közülük több mint ezer drukkernek a D3-D4-es szektorokba szól a jegye. Ez a két szektor azonban a Szlovákia–Magyarország találkozón történt rasszista megnyilvánulások következményeképpen, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által kiszabott büntetés miatt zárva lesznek.

Az ide szóló bérletek tulajdonosai a D1 és D2 szektorokba kapnak 0 forintos jegyeket. A TEX Jegyiroda a cseréről minden vásárlót e-mailben értesít. Azok, akik online vásárolták meg a bérleteket, a vásárláskor használt e-mail címükre kapnak levelet, és jegyüket is erre a címre kapják meg. Aki jegyirodában vette bérletét, az jelentkezzen az mlsz@tex.hu e-mail címen, ahol pontosabb tájékoztatást kap, hogyan juthat jegyéhez!

Az egy tranzakcióban vásárolt bérletek helyett egymás mellé szóló jegyeket kapnak a szurkolók. A bérletek jegyre való cseréjére a meccsnapig van lehetőség. Ezen túl a Jegyiroda a helyszínen is felállít csereállomást, ahol azok válthatják be bérleteiket a Wales elleni mérkőzésre, akik azt addig nem tették meg elektronikus úton. Javasoljuk, hogy akinek lehetősége van rá, e-mailben cserélje be bérletét, hogy a Groupama Arénánál ne alakuljon ki hosszú sor a találkozó előtt. Aki mégis személyesen váltaná át bérletét jegyre, azt kérjük, időben érkezzen meg a stadionhoz.

Forrás: mlsz.hu

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/48908/pics/lead_800x600.jpg
válogatott,Magyar labdarúgás

További cikkek

Magyar foci

NB I: rövid lesz a nyári szünet a nemzetközi kupában induló klubok számára

2019.05.23. 15:20
A Magyar Labdarúgó-szövetség közzétette a 2019/2020-as idény versenynaptárát, amelyből kiderül, kupacsapataink már július közepén …

Magyar foci

NB I: nem sokáig marad munka nélkül a Paksról távozó tréner

2019.05.23. 13:30
Sajtóinformációk szerint a másodosztályban folytatja edzői pályafutását Csertői Aurél.

Külföldi foci

MTK: elnézést kértek és edzőt váltottak

2019.05.23. 11:10
Formabontó módon elnézést kért a kék-fehér szurkolóktól az MTK vezetése és bejelentette, hogy nem hosszabbítanak szerződést Lucsánszky Tamással.

Magyar foci

Király Gábor bejelentette visszavonulását

2019.05.22. 17:15
Várható volt: a Haladás NB I-es búcsúját követően Király Gábor bejelentette, hogy befejezi a profi labdarúgást.

Magyar foci

Paks: Feczkó, Kondás, Lipcsei, vagy Várhidi lehet a befutó

2019.05.22. 08:15
A paksiak a szezon végeztével azonnal elköszöntek Csertői Aurél eddigi vezetőedzőtől. Úgy tűnik négy jelölt van a helyére.

Magyar foci

29 fősre szűkítette keretét Marco Rossi

2019.05.21. 19:20
A férfi A-válogatott Bódi Ádám, Eppel Márton és Gazdag Dániel nélkül kezdi meg a felkészülést jövő hétfőn az Azerbajdzsán és Wales elleni Eb-selejtezőkre, az RB Leipzig és a Sporting Kansas …

Magyar foci

Labdarúgó NB I: Csertői Aurél távozott Paksról

2019.05.21. 09:40
Közös megegyezéssel szerződést bontott Csertői Aurél vezetőedző, valamint a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap befejeződött idényében nyolcadik Paksi FC.

Magyar foci

NB I: Loic Nego lett az év játékosa

2019.05.20. 21:15
Az ezüstérmes MOL Vidi FC középpályása, a francia Loic Nego kapta az NB I legjobb játékosának járó díjat a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó Gáláján hétfőn.

Külföldi foci

Labdarúgás: nem hosszabbítják meg Bogdán Ádám kölcsönszerződését

2019.05.20. 18:25
Nem hosszabbítja meg Bogdán Ádám lejáró szerződését a skót ligában szereplő Hibernian. Mivel a kapussal Liverpoolban sem hosszabbítanak, így …

Magyar foci

NB I: ezrek ünnepelték a bajnok Ferencvárost

2019.05.20. 17:30
Csaknem 10 ezer szurkolóval közösen ünnepelte meg vasárnap este Budapesten a Ferencváros labdarúgócsapata, hogy a klub fennállásának 120. évfordulóján megnyerte a zöld-fehérek történetének 30. …