NB I: Rebrov szerint akár nagyobb különbséggel is nyerhetett volna a Ferencváros

Kálovics Tibor
Kálovics Tibor

A Ferencváros ukrán vezetőedzője úgy gondolja, hogy csapata akár több góllal is legyőzhette volna a Kaposvárt, de így is elégedett a győzelemmel.

Fotó: fradi.hu

Debreceni VSC-ZTE FC 3-2 (2-1)

Dr. Dobos Barna (ZTE): „Meg kell tanulnunk berúgni a helyzeteinket, hiszen rengeteg ziccerünk volt, főleg a második félidőben, de ezeket nem tudtuk értékesíteni. Úgy jöttünk ide, hogy nyerni szeretnénk, mindenhol így teszünk, így lesz Kaposváron is. Pályafutásom során még nem találkoztam ilyennel, ami Barczi Dáviddal történt, eddig azt hittem, a taktikai felkészítés a feladatom, de ezek szerint a jövőben ékszerellenőrzést is kell tartanom majd a meccsek előtt. Tudom, mit mondanak ki a szabályok, de nem tartom sportszerűnek, hogy elkezdődött így, 10 játékosunkkal a mérkőzés, ezt szerintem a kezdés előtt le kell rendezni. A büntetőt nyilván be kellett volna rúgnunk, de nem vagyok biztos benne, hogy az ellenfél kapusa nem mozdult el a gólvonalról. Mezőkövesden és ma is pontot szerezhettünk volna, ezért elégedetlen vagyok.

Herczeg András (DVSC) : „A ZTE nagyon jól játszott, ezért gratulálok neki, de a saját csapatomnak is, hiszen óriásit akarattal játszottak. A mérkőzés elején jól éltünk a helyzeteinkkel, 2-1-nél és 3-2-nél viszont talán túl sok volt az oldalpassz, ekkor lehettünk volna veszélyesebbek is. A mérkőzés hajrájában a Zalaegerszegnek megvoltak a helyzetei, szerencsénkre Nagy Sándor bravúrokat mutatott be, így értékes győzelmet arattunk a jól játszó ZTE ellen.”(ztefc.hu)

Budapest Honvéd FC-Kisvárda Master Good FC 1-3 (0-1)

Giuseppe Sannio (Honvéd)

Vasilie Miruta (Kisvárda):

 MOL Fehérvár FC - Diósgyőri VTK 5-1 (1-1)

Marko Nikolics (Fehérvár): „Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Három mérkőzés alatt kilenc pontot szereztünk, 11 gólt lőttünk, szóval jól sikerült a rajt. De még nagyon a bajnokság elején vagyunk, szóval alázatosan, a földön maradva dolgoznunk kell tovább napról-napra. A mérkőzés eleje elég hihetetlenül kezdődött számunkra, persze az ilyen hibák is benne vannak a futballban. Utána érthető módon elég idegessé vált a csapat, de sikerült hamar kiegyenlítenünk. A Diósgyőr agresszív futballja, sok szabálytalansággal eléggé megnehezítette a dolgunkat, de a szünetben mondtuk a csapatnak, hogy nyugodjanak meg és koncentráljanak a saját játékunkra. A második félidőben sok helyzetet alakítottunk ki, jöttek a gólok, sok szép akciót láthatott a közönség, akiknek köszönjük a biztatást, jó hangulat volt a stadionban az első perctől kezdve.”

Fernando Fernandez (DVTK): "Két különböző mérkőzést láthattunk a mai napon - az egyiket a kiállítást megelőzően, a másikat utána. Petrjak jól oldotta meg azt a piros lapot eredményező szituációt, míg Brkovic elkerülhette volna. Ez kulcsmomentum volt, de sosem beszélek a játékvezetőről, ő így döntött, ez benne van a futballban. Ezzel együtt addig a pontig egyenlő volt a küzdelem, mi is kialakítottunk helyzeteket, viszont ami azután történt, amiatt mérges vagyok a játékosaimra. 10 emberrel nagyon komplikált a Vidi ellen játszani, de több folyamatosságot és agresszivitást várok el a játékosaimtól. Könnyű gólokat kaptunk, az elsőt szabadrúgásból, a másodikat bedobásból, a harmadikat megintcsak szabadrúgásból...ilyeneket emberhátrányban sem szabad engednünk, ez csak koncentráció kérdése. Az egész estét úgy tudnám jellemezni, hogy minden rossz megtörtént, hiszen a bemelegítésnél megsérült Adukor, majd jött a kiállítás, aztán a végén gyors egymásutánban a kapott gólok.” (molfehervarfc.hu)

Ferencvárosi TC-Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (1-0)

Sergei Rebrov (FTC)Elégedett vagyok a győzelemmel, persze sokkal több gólt szerezhettünk volna, rengeteg kapura lövésünk volt, nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Kilenc új játékossal álltunk fel, jól dolgoztak mindannyian. A legfontosabb a győzelem, és hogy megvan a három pont. A Kaposvár kapusa nagyon jól védett, az egy az egy elleni szituációkat többször könnyen belőhettük volna. Minden edzésen gyakoroljuk a lövéseket, folytatjuk tovább a készülést a következő találkozókra. Ami a Dinamo elleni találkozót illeti, sosem kaptam még ki 4-0-ra a Fradival, Kubatov Gábor a mérkőzés után kifejezte támogatását a csapat felé, ez mindenkinek sokat jelentett. Az első mérkőzésen 1-1-et játszottunk, így nem vártuk ezt. Ezért változtatnunk kellett sok dolgon, most ezen dolgozunk. Szükség van pár napra, hogy lássam, ki milyen kondícióban van, majd ez alapján alakul a kezdőcsapat Litvániában. (fradi.hu)

Disztl László (Kaposvár): Nem arra készültünk, hogy beállunk védekezni és csak várjuk a Fradi támadásait. Korán gólt, ami meghatározta a játék további menetét- Az első félidőben nem játszottunk jól, elég bátran. A másodikban próbáltunk ezen változtatni, a megszerzett labdákat megjátszottuk, s adódott két-három gólszerzési lehetőségünk. A végén izgalmas lett a mérkőzés, s akár gólt és pontot is szerezhettünk volna. Nem volt veszítenivalónk, így csak nyerhettünk volna ezen a találkozón. (rakoczifc.hu)

Mezőkövesd Zsóry FC-Puskás Akadémia FC 1-0 (0-0)

Kuttor Attila (Mezőkövesd):– Azt gondolom, hogy egy nagyon jó mérkőzésen két kiváló csapat találkozott egymással, és komoly fegyverténynek értékelem, hogy a végén mi tudtunk nyerni 1-0-ra. Készültünk valamivel erre a meccsre, ami az elején nem működött, de hál ’Istennek utána rátaláltunk egy másik megoldásra, ami sokkal jobban ment. A játékunk is feljavult, ami a stabilitásunknak is jót tett.

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): – Először is gratulálok a mezőkövesdiek győzelméhez! Sajnos csak az első húsz perc volt az, amit szerettünk volna játszani, ekkor több lehetőséget is kihagytunk, gondolok itt például Knezevic kapufájára. Tudtuk, hogy a házigazda védekező játékkal fog ellenünk felállni, és kontratámadásokkal szeretné hozni a találkozót. A huszadik perc után elvesztítettük a türelmünket, és nem jól reagáltunk a hazaiak játékstílusára. Optikailag mi nyomtunk, tartottuk a labdát, de nem voltunk elég agresszívak, nem tudtunk kialakítani igazi lehetőségeket. A székesfehérvári mérkőzésünkhöz hasonlóan, most is rögtön a fordulás után kaptunk gólt, ami igazán bosszantó. Nem szabad elvenni az érdemet a meccs egyetlen találatának szerzőjének, de én úgy közelítem meg a dolgot, hogy nem támadtuk meg kellőképpen agresszívan, ezért maradhatott ott olyan lövőhelyzetben. A második félidőben hiányzott az is, hogy a játékosaim több szívet tegyenek a játékukba, és így nem tudtunk kidolgozni egyetlen százszázalékos gólhelyzetet sem, amivel legalább egy pontot meg tudtunk volna menteni. (mezokovesdzsory.hu)

Újpest FC-Paksi FC 1-1 (0-0)

Nebojsa Vignjevics (Újpest): Litauszki Róbert kiválása előtt sem voltunk jó helyzetben hiányzik egy center elölről, de a középpályát és a védelmet is meg kell erősíteni, ezen dolgozunk, de ez egyáltalán nem könnyű. A paksiak ellen mindig nehéz, mert rendkívül fegyelmezett, türelmes együttes, több jó játékossal. Nehéz szituációba kerültünk a hibánkat követően, de a fiúk óriási erőfeszítéssel küzdöttek nemcsak az egyenlítésért, hanem a győzelem megszerzéséért is. Sajnálom, hogy ez végül nem sikerült, az utolsó tíz percben talán kicsit több volt részünkről a pályán a szív, mint a fej és a gólhelyzeteknél a végén ezért rossz megoldásokat választottunk” (ujpestfc.hu)

Tomiszlav Szivics (Paks): Ha valaki a mérkőzés előtt előrevetíti az 1-1-et, elfogadtam volna, azonban a mögöttünk hagyott 90 percet követően már nem. 1-0-ra vezettünk, és majdnem sikerült feltennünk azt a bizonyos pontot is az i-re. Ugyanakkor azt gondolom, mivel ma hullámzó játékot mutattunk, összességében igazságos döntetlen született. Voltak jó és rossz periódusaink, de azt sem szabad elfelednünk, két hónap alatt nem lehet mindent helyretenni. Véleményem szerint jó úton vagyunk, viszont még az elején, és így sem rossz egy jó Újpest ellen a fővárosban egy ponttal gyarapodni. (paksifc.hu)

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/50354/pics/lead_800x600.jpg
Magyar labdarúgás,Újpest,NB I,Ferencváros,Diósgyőri VTK,Debreceni VSC,Paksi FC,Bp. Honvéd,Mezőkövesd-Zsóry FC,Puskás Akadémia FC,Kisvárda Master Good,MOL Fehérvár FC,Kaposvári Rákóczi,Zalaegerszegi TE

További cikkek

Magyar foci

Zsóri Dániel lehet az est főszereplője

2019.09.23. 07:30
Ma átadja a FIFA az éves elismeréseket, köztük a Puskás-díjat is, amit akár Zsóri Dániel is elhozhat.

Magyar foci

NB I: az utolsó percekben fordított a Ferencváros Zalaegerszegen

2019.09.22. 19:00
Hiába vezetett két perccel a rendes játékidő vége előtt a ZTE a fővárosi klub ellen, a zöld-fehérek 2-1-re megnyerték a második fordulóból pótolt mérkőzést.

Magyar foci

Magyar Kupa: továbbment a Kisvárda is

2019.09.22. 17:50
A Kisvárda 1-0-ra győzött a megyei első osztályú Pilisi LK otthonában a labdarúgó Magyar Kupa hatodik fordulójában, ezzel a 64 közé jutott.

Magyar foci

Magyar Kupa: mindegyik élvonalbeli csapat továbbjutott szombaton

2019.09.21. 17:30
Mindegyik élvonalbeli csapat győzött szombaton idegenben a labdarúgó Magyar Kupa hatodik fordulójában, ezzel a 64 közé jutott.

Magyar foci

Magyar Kupa: nem adta magát könnyen az Eger

2019.09.21. 13:50
A Mol Fehérvár FC 4-2-re nyert az Eger ellen a labdarúgó Magyar Kupában, de félidőben még a hevesiek vezettek, és a 81. percben is felzárkóztak egy gólra.

Külföldi foci

Élő sportközvetítések reggeltől-estig

2019.09.21. 07:30
A labdajátékok közül labdarúgás, kézilabda, röplabda, tenisz, amerikai foci, valamint autó- és motorsportok, de még sportlövészet is szerepel a mai közvetítések között.

Magyar foci

Zárt kapus lesz az Azerbajdzsán elleni Eb-selejtező

2019.09.20. 17:30
Az UEFA döntésének értelmében zárt kapuk mögött kell megrendezni az októberi Magyarország-Azerbajdzsán Európa-bajnoki selejtezőt.

Külföldi foci

Videó: Loris Karius az új Koszta János!

2019.09.20. 11:15
Kariusnak van baja… Elment rajta a Liverpool BL-döntője, aztán a Besiktashoz szerződött és most kapott egy olyan gólt, mint korábban Koszta János.

Magyar foci

EL: a Ferencvárosnál nem esnek át a ló túloldalára

2019.09.20. 08:10
A Ferencváros bravúros 1–1-et ért el Barcelonában. Az Espanyol elleni találkozót követően természetesen mindenki elégedetten nyilatkozott a magyar csapatból. 

Magyar foci

Európa-liga: döntetlent játszott a Ferencváros Barcelonában!

2019.09.19. 22:50
A Ferencváros óriásit küzdve 1-1-es döntetlent játszott az Espanyol otthonában, így pontszerzéssel indította főtáblás szereplését az Európa-ligában.