Pankráció: Tyson Fury debütál a WWE-ben

Kálovics Tibor
Kálovics Tibor

Hivatalosan is bejelentették, hogy a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok Tyson Fury pankrátorként fog részt venni a WWE pankrátorszervezet Rijádban tartott gáláján.

Fotó: AP

Tyson Fury egy évvel ezelőtt költözött ki az Egyesült Államokba, hogy karrierjét az tengerentúlon folytassa. A korábbi nehézsúlyú világbajnok azóta megmérkőzött már Deontay Wilderrel, akivel vitatható körülmények között bokszolt döntetlent a WBC nehézsúlyú övéért, a következő két meccsét viszont kiütéssel megnyerte.  

A "Gipsy King" becenevű sportoló megpróbálja megnyerni a közönséget és igazi showmanként viselkedik a mérkőzései során. Fury nemrég azonban újabb embereket próbált meg megnyerni magának, amikor pankrátornak állt. 

Október elején a WWE pankrátorszervezet egyik adása során megzavarta Braun Strowman mérkőzését  amikor a pankrátor egy nyolcfős mérkőzésben vett részt és nekitámadt és a biztonságiak akadályozták meg abban, hogy ököllel vegyen elégtételt vélt sérelmei miatt. A Raw című műsorban nyílt kihívást intézett Strowman felé, akitől először úgy tűnt, hogy bocsánatot kér, ám végül tovább inzultált. 

Ma a WWE három mérkőzést jelentett be az október 31-én esedékes, Rijádban rendezett Crown Jewel gáláról és kiderült, hogy Fury debütálhat a szervezet színeiben és megküzd Strowman ellen. 

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/51340/pics/lead_800x600.jpg
Ökölvívás,WWE,pankráció

További cikkek

Egyéni sportok

Ökölvívás: Szellő Imre nagyot küzdött, de kiütötték

2019.10.19. 23:55
Nem sikerült a bravúr Szellő Imrének. A Felix Promotion cirkálósúlyú ökölvívója kiütéses vereséget szenvedett Ryad Merhy ellen a WBA interim cirkálósúlyú világbajnoki …

Külföldi foci

Közvetítések: kézilabda-BL, fővárosi derbi és topligák a programban

2019.10.19. 07:30
Láthatjuk a Bayern Münchent a Juventust és a Real Madridot is de képernyőre kerül a Ferencváros-Újpest rangadó, Szellő Imre címmeccse és több …

Egyéni sportok

Szombaton kiütötték, négy nappal később meghalt az ökölvívó

2019.10.17. 10:45
Patrick Day olyan súlyos agysérüléseket szenvedett egy szombati mérkőzésen, hogy az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

Egyéni sportok

Ökölvívás: nagy munka vár az új elnökre

2019.09.30. 20:45
Bajkai István szerint a magyar ökölvívás átalakulás előtt áll, így az általa vezetett szövetségre jelentős feladatok várnak.

Egyéni sportok

Ökölvívó-vb: taroltak az oroszok és az üzbégek

2019.09.22. 08:35
Az oroszok és az üzbégek három-három aranyérmet gyűjtöttek a jekatyerinburgi férfi ökölvívó-világbajnokságon.

Egyéni sportok

Ökölvívó-vb: Gálos is búcsúzott, minden magyar kiesett

2019.09.17. 17:25
Gálos Roland kikapott a nyolcaddöntőben, így kiesett az 57 kilogrammosok súlycsoportjában kedden a jekatyerinburgi férfi ökölvívó-világbajnokságon.

Egyéni sportok

Ökölvívó-vb: Hámori Ádám is nyolcaddöntős

2019.09.15. 20:15
Hámori Ádám nyolcaddöntőbe jutott a 91 kilogrammosok súlycsoportjában vasárnap a jekatyerinburgi férfi ökölvívó-világbajnokságon.

Egyéni sportok

Ökölvívó-vb: Gálos Roland nyolcaddöntős

2019.09.15. 17:00
Gálos Roland nyolcaddöntőbe jutott 57 kilogrammban vasárnap a jekatyerinburgi férfi ökölvívó-világbajnokságon.

Egyéni sportok

Ökölvívás: véres meccset nyert meg Tyson Fury

2019.09.15. 10:15
Tyson Fury pontozással verte Otto Wallin a Las Vegas-i ökölvívógála főmeccsén. A korábbi világbajnok britet az sem zavarta, hogy a mérkőzés során felszakadt a bőr a fején.

Egyéni sportok

Ökölvívó-vb: Fodor Milán is kiesett

2019.09.14. 16:50
A 63 kilós Fodor Milán egyhangú pontozással vereséget szenvedett a 16 közé jutásért rendezett mérkőzésen a jekatyerinburgi ökölvívó-világbajnokságon.