Pankráció: Tyson Fury debütál a WWE-ben

Kálovics Tibor
Kálovics Tibor

Hivatalosan is bejelentették, hogy a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok Tyson Fury pankrátorként fog részt venni a WWE pankrátorszervezet Rijádban tartott gáláján.

Fotó: AP

Tyson Fury egy évvel ezelőtt költözött ki az Egyesült Államokba, hogy karrierjét az tengerentúlon folytassa. A korábbi nehézsúlyú világbajnok azóta megmérkőzött már Deontay Wilderrel, akivel vitatható körülmények között bokszolt döntetlent a WBC nehézsúlyú övéért, a következő két meccsét viszont kiütéssel megnyerte.  

A "Gipsy King" becenevű sportoló megpróbálja megnyerni a közönséget és igazi showmanként viselkedik a mérkőzései során. Fury nemrég azonban újabb embereket próbált meg megnyerni magának, amikor pankrátornak állt. 

Október elején a WWE pankrátorszervezet egyik adása során megzavarta Braun Strowman mérkőzését  amikor a pankrátor egy nyolcfős mérkőzésben vett részt és nekitámadt és a biztonságiak akadályozták meg abban, hogy ököllel vegyen elégtételt vélt sérelmei miatt. A Raw című műsorban nyílt kihívást intézett Strowman felé, akitől először úgy tűnt, hogy bocsánatot kér, ám végül tovább inzultált. 

Ma a WWE három mérkőzést jelentett be az október 31-én esedékes, Rijádban rendezett Crown Jewel gáláról és kiderült, hogy Fury debütálhat a szervezet színeiben és megküzd Strowman ellen. 

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/51340/pics/lead_800x600.jpg
Ökölvívás,WWE,pankráció

További cikkek

Egyéni sportok

Ökölvívás: Papp László a nép igazi bajnoka volt

2020.03.28. 14:30
Kevés népszerűbb sportoló volt a magyar sporttörténelemben, mint Papp László. A csupa szív ökölvívó három olimpiai győzelmével ugyan történelmet írt, de mégis megmaradt egy …

Egyéni sportok

Nincs koronavírus fertőzött a Londonból hazatérő ökölvívók között

2020.03.27. 13:45
A magyar szövetség tájékoztatása szerint nincs koronavírus fertőzött a Londonból hazatérő ökölvívók között.

Egyéni sportok

Ökölvívás: ősszel csaphat össze ismét Wilder és Fury

2020.03.26. 15:25
A promóter Frank Warren szerint októberben mérkőzhet meg harmadszor egymás ellen a világbajnok Tyson Fury és Deontay Wilder.

Egyéni sportok

Tokió 2020: az ökölvívók szövetsége jól járhat a halasztással

2020.03.25. 13:40
A Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) abban bízik, hogy a tokiói olimpia elhalasztásával a 2021-es játékokig visszanyeri teljes jogú tagságát az olimpiai …

Egyéni sportok

Ökölvívás: Mike Tyson szerint az élet egy utazás, egy küzdelem

2020.03.20. 18:25
Mike Tyson amerikai bokszlegenda a The Sportsmannek adott interjújában elmondta a halálról való vélekedését.

Egyéni sportok

Ökölvívás: elhunyt Roger Mayweather, korábbi világbajnok

2020.03.18. 13:10
Ötvenkilenc éves korában meghalt Roger Mayweather, korábbi világbajnok ökölvívó, Floyd Mayweather Jr. egykori edzője.

Egyéni sportok

Ökölvívás: harmadszor is összecsaphat Alvarez és Golovkin

2020.03.18. 11:50
A tervek szerint szeptemberben harmadszor is megmérkőzik egymással a WBA középsúlyú világbajnoka Saúl Álvarez és az IBF bajnoka Gyennagyij Golovkin.

Egyéni sportok

Ökölvívás: Gálos Roland kvótát szerzett Londonban

2020.03.16. 20:50
A londoni kvalifikációs tornán a legjobb tizenhatba jutó Gálos Roland győzelmével kvalifikálta magát a tokiói olimpiára.

Egyéni sportok

Ökölvívás: felfüggesztik a londoni kvalifikációs tornát

2020.03.16. 18:50
A magyar szakszövetség hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy az esti program után felfüggesztik a londoni olimpiai kvalifikációs tornát.

Egyéni sportok

Ökölvívás: Bacskai Balázs is kiesett Londonban

2020.03.16. 16:30
Bacskai Balázs megosztott pontozással kikapott a norvég Mindaugas Gedminastól és így kiesett a Londonban rendezett olimpiai kvalifikációs versenyen.