NB I: a régi edző lehet az új is Kisvárdán

Dorogi László
Dorogi László

A szabolcsi gárda nem szerepel rosszul az OTP Bank Ligában, a vezetőség mégis útilaput kötött Miriuta László vezetőedző talpára a válogatott szünet előtt.

Fotó: Kisvárda Master Good

A Magyar Nemzet úgy tudja, nem sokáig marad már szakvezető nélkül a tabellán hatodik helyezett Kisvárda, Dajka Lászlót "reaktiválhatják" a csapatnál. Dajka 2018 augusztusától 2019 májusáig már irányította a várdaiakat, sikerült is benntartania a csapatot az élvonalban, ennek ellenére nem folytatta munkáját vezetőedzőként, a klubnál a képzési igazgatói munkakört kapta meg.

Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója Miriuta Lászlót bízta meg a vezetőedzői feladatokkal a szezonrajt előtt, de a hírek szerint elveszett a bizalom iránta, ezért a csapat egyenletes teljesítményének dacára a válogatott szünet előtt menesztette a trénert. Az információk szerint a klubvezető mindenképpen házon belül akarja megoldani az utódlás kérdését, így jöhet képbe ismét Dajka László, a tervek szerint egyelőre csak decemberig szólna a vezetőedzői megbízása.

A Kisvárda három győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel áll jelenleg a bajnokságban, a válogatott szünet után az újonc Kaposvár vendégeként lépnek pályára - minden bizonnyal már Dajka László irányításával.

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/51402/pics/lead_800x600.jpg
Magyar labdarúgás,NB I,Kisvárda Master Good

További cikkek

Magyar foci

Így néz ki a Puskás Aréna a magasból – videó

2019.11.13. 13:40
Íme egy film a Puskás Arénáról, így azok is betekinthessenek, akiknek nem adatik meg az a szerencse, hogy pénteken ott legyen a megnyitón.

Külföldi foci

Sajtóhír: a Köln még nem adta fel Dárdai Pál szerződtetését

2019.11.13. 13:05
A Berliner Kurier úgy tudja, hogy továbbra is megy az egyeztetés Dárdai Pál és az 1. FC Köln között.

Magyar foci

Puskás Aréna: minden új – hasznos információk a meccsre indulóknak

2019.11.13. 12:45
A nemzeti stadion nemcsak belülről, hamem a környezetében is megváltozik. Azok a szerencsések, akik ott lehetnek az Uruguay elleni stadionavatón, ne …

Magyar foci

NB III: Taksonyba igazolt az egykori magyar gólkirály

2019.11.13. 10:10
Bajzát Péter másfél évvel ezelőtt bejelentette visszavonulását, de most mégis úgy döntött, hogy az NB III-as Taksonyban pályára lép.

Magyar foci

NB II: újra jött a nyíregyházi beugró – Lengyel a Szapri vezetőedzője

2019.11.13. 09:05
Ahogy egy évvel ezelőtt is, ezúttal is Lengyel Roland lett a Nyíregyháza megbízott vezetőedzője, most is a szezon végéig szól a megbízása.

Magyar foci

NB III: már nem Várhidi Péter az Ózd vezetőedzője

2019.11.13. 08:10
A korábbi szövetségi kapitány közleményben jelentette be, hogy elhagyja a borsodi klubot, ahol gyakorlatilag nincs értelme a munkának.

Magyar foci

Válogatott: Willi Orbán nem játszik Wales ellen

2019.11.13. 07:45
Újabb vizsgálatokon esett átt az RB Leipzig védője és kiderült, hogy nem javul az állapota, nem lehet ott Wales ellen a sorsdöntő selejtezőn.

Magyar foci

Női labdarúgó Eb-selejtező: legyőztük a letteket

2019.11.12. 22:35
A magyar női labdarúgó-válogatott megszerezte első győzelmét az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. Szombathelyen négy gólos győzelmet arattak a lányok a lettek ellen.

Csapatsportok

Különleges nap a mai, négy éve győztük le a Norvégokat Oslóban

2019.11.12. 19:30
Négy évvel ezelőtt, november 12-én győztük le Norvégiát Oslóban, a többi pedig már történelem.

Csapatsportok

Eb-selejtező: ismét pirosban játszik ellenünk Wales

2019.11.12. 18:00
Nemcsak a magyar válogatott mezéről hullott le a lepel a napokban, hanem napvilágot látott Wales új meze is.