Kézilabda: Nenadics Veszprémben tervezi befejezni a pályafutását

Kálovics Tibor
Kálovics Tibor

Petar Nernadics a Veszprém irányítója úgy nyilatkozott, hogy a magyar bajnokság címvédőjénél szeretné befejezni karrierjét. 

Fotó: veol.hu

A Balkan-Handball.com nevű szakportálnak nyilatkozó Nenadics úgy nyilatkozott, hogy nem hiszi, hogy játékosként visszatér pályafutása első csapatához a Crvena Zvezdához és reméli, hogy Veszprém lesz a karrierje utolsó állomása. Hozzátette, hogy a belgrádi klubnál azért a későbbiekben majd el tudja képzelni magát valamilyen szerepkörben. A szerb klasszis a világ egyik legjelentősebb klubjának tartja jelenlegi csapatát és biztos benne, hogy egyszer eljön a pillanat, amikor a veszprémiekkel megnyeri a Bajnokok Ligáját. 

A 34 éves Eb-ezüstérmes irányítójátékos korábban játszott többek között Szegeden, a Wisla Plockban és a Füchse Berlinben is. 2018. januárjában igazolt Veszprémbe, ahol eddig egy bajnokságot és egy kupát nyert, valamint tavaly BL-döntőben szerepelt. Szerződése 2022-ig érvényes. Nenadicsot az előző szezonban a magyar szövetség az év légiósának választotta. 

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/55431/pics/lead_800x600.jpg