Magyar Kupa: Tóth Mihály lesz Kuttor Attila helyettese az MK-visszavágón

Szupkai Gábor
Szupkai Gábor

Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője eltiltás miatt nem ülhet le csapata kispadjára a Mol Fehérvár FC elleni Magyar Kupa-visszavágón, ezért segítője, Tóth Mihály helyettesíti őt a kedd esti Magyar Kupa visszavágón.

A kövesdiek mesterét a szombati első mérkőzésen (1–1) állította ki Farkas Ádám játékvezető, Kuttor szerint egy félreérthető mondat miatt. Az MLSZ fegyelmi bizottsága ezért két kupameccsről tiltotta el a szakembert.

A Mezőkövesd a hivatalos honlapján jelezte, a székesfehérvári visszavágón így Tóth Mihály irányítja az együttest. A játékosként NB I-es bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes edző 2017 októbere óta dolgozik Kuttor Attila stábjában Mezőkövesden.

„Az első mérkőzéshez hasonlóan küzdelmes találkozóra lehet majd számítani Fehérváron. Kuttor Attila vezetésével a stáb felkészítette a csapatot, nagyon jó pályán fogunk játszani, bízom benne, hogy az a játék, ami eddig jellemezte a csapatot, a holnapi mérkőzésen is megmutatkozik. Ötven-ötven százalék esélye van mindkét csapatnak a döntőbe jutásra, azt hiszem, nem lényeges tényező az, hogy otthon, vagy idegenben lépünk pályára. Megpróbáljuk Fehérváron is a saját játékunkat játszani, helyzeteket szeretnénk kialakítani és gólt, esetleg gólokat rúgni. Nem egyszerű a helyzetünk, hiszen a vezetőedzőnk nem lehet ott a kispadon, erre fel kell készülnünk. Olyan váratlan dolgokkal is számolnunk kell, hogyha bele kell nyúlni a találkozóba, akkor arra megfelelően tudjunk reagálni. Azt gondolom, hogy Tóth Lászlóval, Elek Norberttel és a stáb többi tagjával közösen meg fogjuk tudni oldani ezt a nehéz helyzetet. Kuttor Attilával ismerjük egymás minden rezdülését, előzetesen átbeszéljük a mérkőzést és tudunk majd reagálni a történésekre”

- nyilatkozta a klub honlapjának, a mezokovesdzsory.hu-nak Tóth Mihály.

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/56192/pics/lead_800x600.jpg
Magyar labdarúgás,Magyar Kupa,Mezőkövesd-Zsóry FC

További cikkek

Magyar foci

Labdarúgó NB I: hazatér a Barcelonában nevelkedő Tajti Mátyás

2020.07.04. 10:00
A korábban a katalán együttesnél nevelkedő középpályás a lengyel Zaglebie Lubintól tér haza a Zalaegerszeghez.

Magyar foci

NB I: Cseri Tamás az idény legjobb játékosa, Babatié a legszebb gól

2020.07.03. 21:30
A Magyar Labdarúgó Szövetség a Twitteren bejelentette, hogy Cseri Tamást választották meg az évad legjobb játékosának a RangAdó gála keretében.

Magyar foci

NB II: Torghelle távozik a Vasasból

2020.07.03. 13:35
A Vasas hivatalosan bejelentette, hogy négy labdarúgó távozott a csapattól, köztük a korábbi válogatott támadó Torghelle Sándor.

Magyar foci

Labdarúgó NB I: pénzbüntetés és szektorbezárás a DVSC-nek

2020.07.02. 18:20
A Ferencvárost hat, míg a DVSC-t kétmillió forintos bírság megfizetésére kötelezi az MLSZ.

Csapatsportok

Bajnokokat avattunk és legendákat gyászoltunk-avagy erről írtunk júniusban

2020.07.01. 22:10
Júniusban már teljesen újjáéledt a sportvilág a koronavírus-járvány okozta sokkból. Bajnokságot nyert a Bayern München, a Salzburg és a …

Magyar foci

NB I: Szerhij Rebrov az idény legjobb edzője

2020.07.01. 20:30
A Ferencváros trénerét, Szerhij Rebrovot választották meg az NB I elmúlt idényének legjobb vezetőedzőjének.

Magyar foci

NB I: Otigba és az argentin légiós is távozik

2020.07.01. 15:30
Távozik a Ferencvárostól a magyar válogatott Otigba Kenneth és az argentin középpályás Gastón Lódico is.

Magyar foci

NB I: Bódog Tamás a Budapest Honvéd új vezetőedzője

2020.07.01. 14:35
A Budapest Honvéd hivatalosan bejelentette, hogy 2+1 évre szóló szerződést kötött Bódog Tamással, így a Kisvárdáról távozó tréner irányítja a jövőben a Magyar Kupa-győztes …

Magyar foci

Szima Gábor közel két évtized után kiszáll a debreceni fociból

2020.07.01. 13:10
A klub huszonhét év után kényszerül ismét a labdarúgó másodosztályba, de az új szezonnak már nem Szima Gábor "vezetésével" vágnak neki a …

Magyar foci

NB I: Zsóri Dánielt kölcsönadják a Budafoknak

2020.07.01. 11:00
A MOL Fehérvár FC hivatalos honlapja arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy Zsóri Dániel a következő idényt kölcsönjátékosként az élvonalba feljutó Budafoknál teljesíti.