Labdarúgó NB I: nem volt könnyű a kupakiesés után játszani Joan Carrillo szerint

Szabó Róbert
Szabó Róbert

A MOL Fehérvár FC edzője örült, hogy újra velük voltak a szurkolók, de sajnálja, hogy nem sikerült győzelemmel megörvendeztetni őket. Így látták az edzők a szombati mérkőzéseket.

Fotó: Total Croatia News

Kisvárda FC–Újpest FC 1-0 (Bumba 63.)

Bódog Tamás (Kisvárda): 

Nebojsa Vignjevic (Újpest): A meccs döntő momentuma egyértelműen a piros lap, játékosunk kiállítása volt. Az első félidőben mindkét csapatnak voltak jobb és rosszabb pillanatai. Az biztos, hogy a Kisvárda többször próbálkozott az első játékrészben. Nekünk is volt egy-két lehetőségünk, például egy ígéretes kapufánk. A második félidőben pedig az első 10 perc után eldőlt a találkozó, hiszen a piros lap volt a meccs kulcsfontosságú mozzanata. Érdekes, hogy 1-0-s vezetés mellett a Kisvárda kevésbé játszott jól, mint azt megelőzően. Egy kicsit több teret is engedtek nekünk, és ez volt az az időszak, amikor egy pár lehetőséget ki is tudtunk dolgozni. Sőt, a végén szinte mindent egy lapra feltéve nagyon próbálkoztunk, de nem sikerült ezt góllal megkoronáznunk. Nagyon sajnálom, mert a játékosok erőfeszítést tettek és igyekeztek megfelelően helyt állni, de egyértelmű, hogy a kiállítás katasztrofális következményekkel járt. Azt is el kell ismerni, hogy a Kisvárda jó csapat, ma jól játszott, úgyhogy szeretnék nekik gratulálni a megszerzett három ponthoz. De a saját játékosaimnak is szeretném kifejezni elismerésemet az erőfeszítésekért, az igyekezetükért, amit a pályán mutattak. (ujpestfc.hu)

Diósgyőri VTK–Mezőkövesd-Zsóry FC 1-0 (Iszlai - 11-esből)

Feczkó Tamás (DVTK): Még nem vagyunk olyan szinten, mint amikor befejeződött a bajnokság, ezért be kell osztani az erőt, ha olyan szinten akarunk játszani, mint a második félidőben. Annak örülök, hogy ekkor a mezőkövesdi kezdő volt a pályán, és ellenük tudtuk bemutatni ezt a játékot. A kupadöntőben viszont sok sikert kívánok nekik!  A mérkőzés előtt is elmondtam, Szűcs Kornél nem ajándékba kapta ezt a lehetőséget, keményen megküzdött érte. Hozzáteszem, ha nem bíztam volna benne, vagy a társai nem bíztak volna benne, akkor biztosan nem kerül a kezdőcsapatba. Meghálálta a bizalmat, értékes tagja lehet a jövő Diósgyőrének. A csapat célja, hogy a lehető legtöbb mérkőzést nyerje meg a hátralévő hétből. Az én személyes célom pedig az, hogy megközelítsem azt, amit a múlt héten elhunyt kiváló kosaras, és kiváló ember Sitku Ernő életében elért. (dvtk.eu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): Egy héten belül a harmadik mérkőzésünket játszottuk, és jövő szerdán vár ránk a kupadöntő, ezért a meccsterv elkészítésekor sok mindent kellett figyelembe venni. A cserék egy része tervezett volt, a többi pedig a mérkőzés alakulásából következett. Mind a két csapat nyerni szeretett volna, ezért alakultak ki a lehetőségek a kapuk előtt, amiből nekünk egyet sem sikerült kihasználni. Egy kiegyenlített mérkőzésen egy 11-essel győzött a DVTK. (dvtk.eu)

Paksi FC–MOL Fehérvár FC 0-0

Oszermájer Gábor (Paksi FC): Biztató az eredmény és biztató a játék. Az első félidőben jó labdakijöveteleink voltak, de sajnos a játékhelyzeteket már nem a legjobban oldottuk meg, ez hiányzott a gólhoz. Ennek ellenére tetszett az első félóránk, jó helyen szedtük össze a labdákat és jól forgattunk. A második játékrészben ellenfelünk többet birtokolta a labdát, de ez meddő, helyzetnélküli volt. Egygólos meccsnek nézett ki, végül annyi sem lett, viszont az eredmény reális. Sok lehetőséget dolgoztunk ki, amiket a legvégét nem jól oldottunk meg. A meccs vége felé kicsit kapkodtunk, de nagyszerű volt a srácok hozzáállása. Van még hét forduló, és sok riválisunk fog még az első három helyezett gárdával játszani. Jobb helyzetben vagyunk, mint a tavalyi év végén, hiszen minden sérültünk visszatért, és jól is játszottak. (paksifc.hu)

Joan Carrillo (MOL Fehérvár FC):  A gól hiányzott leginkább. A kupában egyszer sem kaptunk ki, mégsem jutottunk tovább. A meccs előtt megbeszéltük, hogy próbáljuk meg élvezni a hátralévő mérkőzéseket. Az elején voltak helyzeteink, utána jól játszotta a kontráit a Paks. A második félidőben megint adódtak lehetőségeink. A kupakiesés után nem volt könnyű itt játszani, de örülök, hogy újra itt voltak a szurkolóink, sokat jelent ez nekünk. Győzelemmel készültünk nekik, sajnálom, hogy nem jött össze. (M4 Sport)

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/56290/pics/lead_800x600.jpg
Magyar labdarúgás,Újpest,NB I,Diósgyőri VTK,Paksi FC,Mezőkövesd-Zsóry FC,Kisvárda Master Good,MOL Fehérvár FC

További cikkek

Magyar foci

NB I: az MTK is megkezdte a felkészülést, Bese Barnabással

2020.07.06. 18:50
A válogatott játékos jelenleg az élvonalra készülő fővárosi csapattal gyakorol, de a bajnokságot biztosan nem kezdi meg velük.

Magyar foci

NB II: Kondás Elemérrel vág neki a másodosztálynak a Debrecen

2020.07.06. 16:45
Az élvonaltól búcsúzó hajdúságiak megkezdték a felkészülést az NB II-re - méghozzá Kondás Elemér vezetésével.

Magyar foci

NB I: Pakson folytatja Bognár István

2020.07.06. 15:50
A korábban a Ferencvárosnál is megfordult labdarúgó az újonc MTK-t hagyja el a tolnaiak kedvéért.

Magyar foci

NB I: Gyurcsó nem marad Felcsúton, de Splitben sem

2020.07.06. 13:55
Horvát sajtóértesülések szerint a szélső nem fér bele a Hajduk vezetőedzőjének elképzeléseibe.

Magyar foci

NB I: Carrillo ismét elhagyja a Székesfehérvárt

2020.07.06. 12:25
A székesfehérváriak jobb eredményben reménykedtek az előző idényben, ezért a váltás mellett döntöttek.

Magyar foci

NB I: portugál tréner lehet Bódog utódja Kisvárdán

2020.07.06. 12:15
A szabolcsiak kiszemeltje legutóbb Dunaszerdahelyen dolgozott.

Magyar foci

Letarolta a Ferencváros a ligát - Ez történt az NB I 2019/20-as idényében

2020.07.05. 08:20
Múlt héten véget értek a magyar élvonal küzdelmei. Cikkünkben a mögöttünk hagyott idény történéseit elevenítjük fel.

Magyar foci

Labdarúgó NB I: hazatér a Barcelonában nevelkedő Tajti Mátyás

2020.07.04. 10:00
A korábban a katalán együttesnél nevelkedő középpályás a lengyel Zaglebie Lubintól tér haza a Zalaegerszeghez.

Magyar foci

NB I: Cseri Tamás az idény legjobb játékosa, Babatié a legszebb gól

2020.07.03. 21:30
A Magyar Labdarúgó Szövetség a Twitteren bejelentette, hogy Cseri Tamást választották meg az évad legjobb játékosának a RangAdó gála keretében.

Magyar foci

NB II: Torghelle távozik a Vasasból

2020.07.03. 13:35
A Vasas hivatalosan bejelentette, hogy négy labdarúgó távozott a csapattól, köztük a korábbi válogatott támadó Torghelle Sándor.