NB I: akik már csak a bajnokságra koncentrálnak

MTI

Mezőkövesd–Debrecen 18.00

Vezeti: Szőts

Pintér Attila (Mezőkövesd): Az a lényeg, hogy a mi játékunk rendben legyen, felkészüljünk a debreceniekből. A debreceniek évek óta 4-4-2, illetve 4-2-3-1 felállásban játszanak. Fontos, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani, s ellenfelünknek kelljen hozzánk alkalmazkodnia. Bár még mindig előrébb tartanak a korábban is az élvonalban szereplő együttesek, nekünk az akaratunkkal kell ellensúlyoznunk ezt a hátrányunkat. Úgy kell küzdenünk, ahogyan eddig is tettük, például amikor vesztes helyzetbe kerültünk két mérkőzésen is. (mezokovesdzsory.hu)

Gyirmót–Videoton 18.00

Vezeti: Karakó

Henning Berg (Videoton): A játékosok önbizalmat meríthetnek a csütörtöki teljesítményükből, megmutatták, hogy európai középszintet képviselő csapat ellen is képesek jól játszani. Balszerencsések voltunk, hogy nem jutottunk tovább, de így is nagyon értékes tapasztalatokat szereztünk. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy jövő nyáron az ilyen nemzetközi meccsek miatt is felkészültebbek leszünk és nagyobb esélyünk lesz arra, hogy csoportkörbe kerüljünk. A bajnoki eredményeinkre valamennyire hatással volt, hogy heti két mérkőzést játszottunk, de most már kizárólag a bajnokságra koncentrálunk, szóval jönnie kell a jobb eredményeknek. Persze kemény meccset játszottunk csütörtökön, de győzni szeretnénk ma este, mindent megteszünk majd a három pontért. A Gyirmót az eddigi találkozóin különböző felállásokban játszott, de jól felkészültünk ellenük, tudjuk, hogy mit kell tennünk a sikerhez. (vidi.hu)

MTK–Haladás 18.00

Vezeti: Iványi

Mészöly Géza (Haladás): Valóban, úgy érzem felszállóágban vagyunk, persze ez még nem elég, a legfontosabb, hogy eredményesek is legyünk – jelezte Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. – Jó erőben van a csapat, ezt bizonyítottuk a Honvéd elleni utolsó 25 percben is - és mentálisan is rendben vannak a fiúk. Azt nem lehet kiküszöbölni, hogy ne hibázzunk, de fontos, hogy a hibákat csökkentsük, minimalizáljuk. Ugyanolyan stabilan kell futballoznunk, mint tettük azt a Honvéd ellen. Ami a holnapi bajnokit illeti, csalóka az MTK helyezése, hiszen mindhárom eddigi meccsén megvolt az esélye a jobb eredményre. Nem becsüljük le a fővárosiakat, jól tudjuk, hogy ennél jóval többre képesek. A futballt kimondottan játszó csapat, éppen ezért nem szabad engednünk, hogy kedvükre ficánkoljanak. A fiatalok közül Korozmánra, Vargára, Vogyicskára, Besére a rutinosabbaktól pedig Vass Ádámra, Kantára, Hrepkára különösen oda kell figyelnünk. Gaál Bálint a Honvéd ellen combizomhúzódást szenvedett, Jánvári Gábor és Ezequiel Calvente is sérült. (haladas.hu)

http://www.sportfaktor.hu/./pages/sportfaktor/contents/article/27196/pics/lead_800x600.jpg
Magyar labdarúgás,Haladás,NB I,Videoton,Debreceni VSC,MTK

További cikkek

Magyar foci

NB I: rangadót nyert a Ferencváros, továbbra is krízisben a Fehérvár

2022.03.06. 19:35
A magyar labdarúgó élvonal 23. fordulójának vasárnapi mérkőzésein a Ferencváros 2-1-re legyőzte a Kisvárdát a játéknap rangadóján, míg a MOL …

Magyar foci

NB I: megosztozott a pontokon az MTK és a Gyirmót

2022.03.04. 22:00
Döntetlen született a Gyirmót-MTK kiesési rangadón a magyar labdarúgó élvonal 23. fordulójának nyitómérkőzésén.

Magyar foci

Magyar Kupa: elődöntőbe jutott a címvédő Újpest

2022.03.02. 22:00
Az Újpest 3-2-re legyőzte a Békéscsabát és így harmadikként bejutott a kupasorozat elődöntőjébe.

Magyar foci

Magyar Kupa: a Paks hozta a kötelezőt, a Ferencváros kiejtette a Honvédot

2022.03.01. 22:00
A Paks és a Ferencváros jutott be a Magyar Kupa elődöntőjébe. Bognár György csapata a Kazincbarcikát, a bajnoki címvédő pedig a Budapest Honvédot …

Magyar foci

NB I: pontokat hullajtottak az élcsapatok

2022.02.26. 21:35
A magyar labdarúgó élvonal 22. fordulójában mindhárom szombati mérkőzés döntetlenre végződött és mivel a három élcsapat egyaránt egy pontot szerzett, így nem változott a helyzet a tabellán.

Magyar foci

NB I: kétgólos hátrányból nyert a Paks, ötödször kapott ki zsinórban a Fehérvár

2022.02.25. 22:00
Hiába vezetett két góllal is Pakson a MOL Fehérvár, a hazaiak 3-2-re győztek és így a vendégcsapat zsinórban ötödik …

Magyar foci

NB I: meglepő debreceni és újpesti győzelem

2022.02.20. 19:40
Meglepetésekkel zárult a magyar élvonal 21. fordulójának mindkét vasárnapi mérkőzése, miután a Debrecen Felcsúton, az Újpest pedig Székesfehérvárott tudott győzni.

Magyar foci

Labdarúgás: elhunyt Fenyvesi Máté a Ferencváros legendája

2022.02.17. 18:20
88 éves korában meghalt dr. Fenyvesi Máté a Ferencváros legendás játékosa, hetvenhatszoros válogatott labdarúgó.

Magyar foci

Labdarúgás: Szalai Ádám a Baselbe szerződött

2022.02.16. 14:45
Több mint egy évtized után távozott a Németországból Szalai Ádám. A magyar válogatott csapatkapitánya Mainzból az FC Baselhez igazolt.

Magyar foci

NB I: a Fehérvár menesztette Szabics Imrét

2022.02.16. 10:55
A MOL Fehérvár FC bejelentette, hogy az elmúlt időszak eredményei miatt felbontotta Szabics Imre vezetőedző szerződését.